Meny
Klasseromoppsett i Skrivergaarden med tredør og murvegg i bakgrunnen.

Våre møterom

Vi har tre møterom med kapasitet opptil 80 personer i vårt største lokale, Skrivergaarden. Møterommene egner seg godt for mindre og mellomstore møter og samlinger. Alle rom har standard teknisk utstyr og trådløst internett. I lobbyen, som er i nærhet til alle møterom, kan møtedeltakerne forsyne seg med kaffe og te. Det er også her pausematen serveres.

Klasseromoppsett i møterommet Skrivergaarden

Skrivergaarden

Skrivergaarden er vårt største møterom. Det er en helt egen atmostfære i dette rommet, da en 400 år gammel mur med en flott spesialdesignet dør av trekunstneren Lillian Dahle preger det. I tillegg er rommet dekorert med tre malerier av Ole Jørgen Næss, tidligere festspillkunstner. I kinooppsett er det plass til 80 personer.

Kapasitet: 80 personer
Størrelse: 80 kvm

Møterommet Rødder i klasseromsoppsett

Rødder

Rødder er et lyst, klassisk møterom. Et ypperlig rom for mindre samlinger og avdelingsmøter. To malerier av John Anton Risan pryder veggene, og den fargerike taklampen er fra Harco Loor Design. Her er det store vinduer og godt med dagslys. Garderobe og toalett er like ved. I kinooppsett er det plass til 30 personer.

Kapasitet: 30 personer
Størrelse: 35 kvm

Møterom med styrebordoppsett

Risan

Risan er oppkalt etter maleren John Anton Risan og to av hans store arbeider preger lokalet. Dette møterommet har en lun atmosfære og brukes til mindre møter. Det er godt med dagslys og rommet er direkte tilknyttet hotellets lobby, hvor møtedeltakerne kan strekke på bena og forsyne seg med kaffe og te. I Risan er det kapasitet til 14 personer i styrebordoppsett.

Kapasitet: 14 personer
Størrelse: 22 kvm

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.