Denne menyen er et prisvennlig tilbud for gjester som skal på møte eller konferanse på Augustin Hotel. Måltidet serveres i vår restaurant Brasserie No22. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre hyggelige selskapslokaler.
SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.
PANNESTEKT KYLLINGBRYST
med fransk grønnsaksragu, brokkoli,
urtemarinerte poteter og fløtesaus.
SJOKOLADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.
KREMET BLÅSKJELLSUPPE
med fennikel og gressløk.
URTEBAKT SEI FRA BØVÅGEN
med smørdampet spisskål, reddik, gulrot og smørsaus.
CRÉME BRÛLÉE
med hjemmerørte bringebær.
SELLERISUPPE
med paprikacoulis og krutonger.
HELSTEKT FLATBIFF AV KALV
med potetpuré, glasert gulrot, brokkoli og
rødvinsaus.
EPLETERTE FRA HARDANGER
Eplekompott, crumble og vaniljeis.
Ta kontakt med booking på booking@augustin.no for å få priser.