Meny
Bardisk i stein med kunst og hvite vegger.

Sounds Tasty – en musikalsk vinsmaking – UTSATT

Vi inviterer til Sounds Tasty på Augustin Hotel den 14. mars. Pianist og lyttelos Annabel Guaita og vinsommelier Janice Wang vil lede oss gjennom kvelden.

Kan vin få oss til å forstå musikk bedre? Kan musikk lede oss til en ny smaksopplevelse?

En slurk vin og et musikkstykke kan ha mye mer dybde enn det vi ofte tar oss tid til å oppleve. Hva er kjennetegnet til Grieg? Hvordan smaker Ravel? Bli med og snus, smak og lytt deg fram til en ny og rikere opplevelse der vinen fremhever musikken, og tonene hjelper deg forstå vinen. Vi spiller og lytter til fire korte musikkstykker av kjente klassiske komponister. Det er spennende hvordan smakene og musikken utvikler seg sammen – og hver for seg.

Dette blir uformelt, sosialt, morsomt og lærerikt – og krever ingen forkunnskaper!

Informasjon

Dato: 14. mars
Tid: kl. 1900–2030
Sted: Augustin Hotel / Skrivergaarden

Pris
Ordinær: 450 kr
BT Fordel: 345 kr

Vi smaker på tre ulike viner. Enkel servering med et utvalg av norskproduserte oster.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Dame som lukter på vin i glass.

Janice Wang

Janice Wang har en doktorgrad på lyd og smaksopplevelser og er ansatt ved Universitetet i Aarhus der hun hun forsker på smakssystemet i hjernen i forhold til folks spiseadferd.

I tillegg er hun utdannet vinsommelier og har vært dommer i flere internasjonale vinkonkurranser. Hun har formidlet smaks- og sanseopplevelser blant annet på stjerneutdelingen i Michelin Guide Nordic Awards i Århus.

Dame som ser på noter og smiler

Annabel Guaita

Annabel Guaita har en kunstnerisk doktorgrad på Fartein Valens pianomusikk. Som lyttelos formidler hun nå klassisk musikk på helt nye måter. Gjennom sine utsolgte foredrag blant annet i regi av Bergen Filharmoniske Orkester og Bergen Nasjonale Opera, har hun klart å trollbinde publikum og åpne dørene inn til klassisk musikk på en måte som ikke har blitt gjort tidligere.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.